Du kan bygga bra hälsa med Muay Thai

Det är mycket viktigt för människor att göra en viss övning regelbundet. Faktum är att det vi idag känner till med ordet “motion” var en gång en livsstil. Människor behövde flytta varje dag bara så att de kunde överleva. De behövde krypa ner och räcka upp – de behövde använda styrkan i sina kroppar för att kunna använda vilken natur som gav dem.
Men nuförtiden tenderar vi att ta allt för givet. Vi har lyckats lägga till sådana nivåer av komfort i våra liv som vi inte ens behöver flytta alls för att kunna gå om våra liv. Vi kan leva bekvämt i våra egna hem och vi behöver inte ens komma ut. Vi kan tjäna pengar online och beställa mat som ska levereras direkt till våra hem. Men faktumet är att det oavsett vad vi gör – vi kan aldrig lura naturen.
Vi behöver fortfarande flytta lika mycket som vi behövde flytta tillbaka i dagarna. Våra kroppar är beroende av rörelse – så oavsett vem du är, du måste införliva någon form av motion i ditt dagliga liv för att bli frisk. Din hälsa är direkt beroende av hur ofta du rör dig. Här är en aning om hur långt vi har försvunnit från rätt väg – det finns en fruktansvärd ökning av förekomsten av fetma. Tja, det enkla sättet att gå ner i vikt är att göra lite motion.
Och vi bryr oss inte om vad din utgångspunkt är – du kommer fortfarande att kunna åtminstone göra något i den meningen. Chansen är att du kan göra några push-ups just nu, oavsett vilken form du är i. Och om du inte kan göra några push-ups – då kommer du fortfarande kunna göra några av de enklare varianterna – knä push-up är ett utmärkt exempel.

Leave a Reply