Påvirkningen av Muay Thai i Thailand på din helse

Muay thai er et av de mest populære spørsmålene folk har – og det er forskjellige svar på det. Noen vil si at du ikke må stresse mye. Noen vil si at du trenger å sove mer. Noen vil si at du må ta kosttilskudd i kostholdet ditt. Men nesten alle mennesker er enige om at du må trene på en eller annen måte for å få bedre helse.
Dette er ikke noe som er altfor vanskelig å gjøre. Tross alt trives kroppene våre på bevegelse, og det grunnleggende prinsippet holder – “bruk det eller miste det”. Men selv om du kanskje tror at du kan bevege deg på noen måte formen eller form og bli sunnere på grunn av det – så har du det galt. Tro det eller ei, det er noen dårlige måter å trene på – måter som ikke bare vil forbedre helsen din, men det kan også skade kroppen din.
Og selv den beste treningsmetoden til dags dato kan ødelegge helsen din hvis du ikke bruker den riktig. Derfor er utdannelse en av de viktigste tingene du kan få hvis du bryr deg dypt om helsen din. For eksempel kan måten du gjør knekk, kroppsvekt eller vektet, styrke din quads, glutes, ledd og andre deler av under- og overkroppen – eller det kan ødelegge knærne. Det er en kritisk feil som nybegynnere pleier å gjøre når de knepper – det kalles valgus-feilen, og det skjer når knærne hule innover i stedet for utover mens du gjør bevegelsen. Gjør riktig, kan knepene øke muskelstyrken og -størrelsen, og forbedre den generelle strukturen på beina. Det er derfor du vil lære mer på riktig form.

Leave a Reply