Reise med Muay Thai

Å lære å miste og slippe er en av de vanskeligste tingene som vi kan gjøre som mennesker. Det er også det vanskeligste å slippe av noen av våre vaner for en stund. Vi skaper en vane ut av våre liv, som er helt naturlig, men hvis de ikke er merket, kan det ha en alvorlig skadelig effekt på vårt helse- og psykologiske velvære. Så hva gjør vi hvis du finner ut at vi blir brent ut ved å jobbe uopphørlig i lange perioder?
Den enkleste og mest effektive løsningen på dette problemet ville være å riste ting litt opp og gå på ferie et sted. Å komme ut av din komfortsone og år lange vaner er ikke en luksus, som mange mennesker føler – men det er et grunnleggende menneskelig behov. Det er derfor å komme ut av hjembyen din hver gang en gang, er en av de grunnleggende menneskelige ønsker og behov som du trenger å matche til det beste av evnen din.
Så vi har fastslått at det å gå på ferie er noe du må gjøre uansett hvem du er. Du må håndtere ditt skadelige mønster for å tenke at det å gå på ferie er bortkastet tid og luksus – når du kunne jobbe hardt hjemme igjen samtidig. Mens det er beundringsverdig at du er villig til å ofre ferien for å jobbe hardt – det er fortsatt sant at dette mønsteret av atferd ikke vil komme deg overalt.
Få noen dager fri fra jobb hvert par måneder, og prøv å gå et sted på en mini ferie. Å være turist i et fremmed land er en av de mest interessante, mest givende opplevelsene du kan få. Uansett om du ønsker å gå på fjell, eller på en strand eller noe annet sted, er det fortsatt en veldig smart investering av tid og penger for å gå et sted langt hjemmefra, i hvert fall for en stund.

Leave a Reply