Reis og lær på den fantastiske sporten

Ikke alle av oss har samme preferanse og behov når vi leter etter en Muay Thai treningsleir. Våre mål og ferdighetsnivå kan påvirke treningsstudioet som vi skal velge. Det er imidlertid egenskaper som du må vurdere når du leter etter et kvalitetsgymnastikk. Dette er kjennetegnene til et profesjonelt og pålitelig treningsstudio i Thailand.

Liste over kvaliteter som du trenger å se etter på en Muay Thai Training Camp i Thailand
Å finne en treningsleir som inneholder alle disse egenskapene vil være vanskelig. Pass på at du vil streve etter å se etter et treningsstudio som inneholder flest antall av disse kvaliteter for å sikre at du er på riktig vei.

Det bør være rent
Første gangsreisende i Thailand vil nok ikke bryr seg mye om treningsstudioet var sparkly og fint. De vil ikke være oppmerksomme på trenernees hygiene så lenge de vil bli forsynt med en hardcore Muay Thai-trening. Dessverre, hvis du ikke ser på rensligheten til leiren, kan du finne deg selv på syke sengen, savner treningene og øvelsene du betalte for.

Sikker og sikret
Det er viktig at du holder deg unna skader mens du trener Muay Thai. Kampsportutøvere og profesjonelle krigere mener at det å være en skade er det verste som kan skje med deg. Sørg for at leiren tar hensyn til deres sikkerhet og sikkerhet. De bør ha en høy standard for helse og sikkerhet som du normalt vil finne i et utviklet land.

Høy kvalitet utstyr
Det er vanlig å se en Muay Thai-leir i Thailand som har toppmoderne treningsutstyr. Men du må sørge for at den fortsatt er i optimal stand. Sjekk posen og sørg for at den er fylt riktig. Undersøk treningsputer og analyser om det fortsatt er hensiktsmessig å bruke.

Romslig
Når et treningsstudio er romslig, vil du aldri måtte vente på din tur for å slå posen. Risikoen for å skaffe skade er også minimal. Du vil ikke betale for innmeldingsavgiften bare for å finne deg selv uten skyggeboksing.

Topp hakk trenere
Folk velger å reise til Thailand og lære Muay Thai siden det gir dem muligheten til å jobbe med flotte trenere. Det er imidlertid også en mulighet for at du møter en elendig trener. En god trener skal kunne motivere deg, lære deg ulike teknikker og skarpe dine ferdigheter og rette din dårlige stilling på en profesjonell måte.

Student og lærerforhold
Muay Thai-leiren skal ha minst 1 trener for hver 3 student. Alt høyere enn dette nummeret kan påvirke kvaliteten på treningen. Det kan også trekke økten siden de andre studentene må være på tunge poser. Husk at treneren ikke vil gi deg noen tilbakemelding på bagasjen og skyggeboksing.
Når du ser etter det toppnære Muay Thai treningsstudioet i Thailand, sørg for at du vil være oppmerksom på disse egenskapene for å sikre at de gir deg kvalitetstrening.

Leave a Reply