Ønsker å konkurrere i muay thai med “Sanchai” igjen.

Paelae Kertthongrit vil be arrangøren sende Kongsak Sitbunmee muay thai treningsleir å få hevn for Sanchai PK Sanchai Muai Thai Yim eller Mahasarakam bokser igjen i 130-132 pounds med forslaget om å kjempe på Lumphinee Thai boksing stadion bare på grunn av hans tapt Rachadamnern boksing stadion; men var hans siste kamp på Rachamdamnern muay thai stadium moro av alle 3 kamper. Således, han ønsker selskapet å gjøre listen for Kongsak Sibunmee å møte med hans gamle bokseren igjen i Thailand.

 

Etter Kongsak Sitbunmee muay thai treningsleir hadde miste å Sanchai PK Sanchai Muai Thai Yim for alle 3 kamper, det gjorde du lurer til Palae Kertthongrit mye, så han ønsker selskapet å sende Kongsak å få hevn med hans bokseren igjen i 130-132 pounds med forslaget om å kjempe på Lumphinee Thai boksing stadion bare. Dessuten, han mener at Kongsak ikke blitt mister til hans par bokser for 3 kamper; På den annen side, mener han at i neste kamp Kongsak kan få hevn av hans par bokseren vellykket. Dermed er han bedt selskapet å la dem kjempe med hverandre igjen for å se for morsomme spillet å bli favoritt for muay thai fans sikkert.

 

Palae sa at “selv om Kongsak hadde mister til Sanchai 3 kamper, disse kampene hadde oppsett på Rachadamnern Thai boksing stadion, Thailand. Videre var disse spillene så gøy med den overraskende av Kongsak mister. Derfor vil jeg gjerne se Kongsak å kjempe med sin samme par bokser igjen, unntatt for å kjempe på Lumphinee Thai boksing stadion i 130-132 pounds. Dessuten, jeg tror på dommer av dommere og for denne kampen, Kongsak kan overvinne hans par bokseren vellykket. Som et resultat, jeg ønsker selskapet å gjøre sin liste å kjempe i dette spillet for å se på morsomme spillet og det måtte bli begunstiget til muay thai fans absolutt.

Leave a Reply