Monthly Archives: January 2018

Muay Thai og kvinners helsemessige fordeler

Kvinner er ledende og mer hektiske livsstil, og etter hvert kan mange kvinner få det vanskelig å holde seg i form. Imidlertid er det mange forskjellige og unike måter å holde seg i form, noe som er ganske beroligende i en verden der vi ofte domineres av driften av møllens sport for å holde oss på toppen av helsen vår.
Muay Thai er en kickboxing sport, og den har rike historiske røtter som sporer tilbake til gamle kriger mellom Burma og Siam (nå kjent som Thailand).
Denne fantastiske kampsporten øker i sin popularitet takket være de helsemessige fordelene som den kan presentere til kvinner. Den gode tingen om denne typen Muay Thai, er det som arbeider for å styrke både kropp og sinn.
Fysisk presenterer Muay Thai et fantastisk utvalg av helsemessige fordeler, og er en fantastisk måte å miste vekt på. Faktisk forbedrer det kardiovaskulær som bidrar til å forbrenne fett og virkelig målrettede problemområder gjennom bruk av lemmer og underliv.
Fordelene stopper ikke der, og du vil snart oppdage at det er fantastisk for både kroppstone og form. Dette betyr at det kan bidra til å få kroppen til å virke fastere og kalorier som potensielt kan brennes i en økt, er ganske svimlende – dette viser bare effektiviteten til sporten når det gjelder generell helse.
Muay Thai kan være utrolig terapeutisk for kvinner og kan virkelig bidra til å lindre stress, eller depresjon.
Imidlertid bidrar Muay Thai også til å forbedre smidigheten i sinnet, og etter hvert kan det forbedre både fokus og klarhet. Disse to viktige elementene er utrolig positive og kan hjelpe kvinner med å forbedre den generelle helsen.
Det faktum at kvinner i økende grad reiser til Thailand for å trene på en av Muay Thai treningsleirer, betyr at effektiviteten på kvinners helse ikke kan nektes. Å reise til Thailand som er et utrolig vakkert land betyr selvsagt at kvinner har innsett at de kan kombinere en ferie med trening. Thailand er selvfølgelig det ultimate stedet å reise for å trene for denne forfriskende sporten, fordi det er Muay Thai opprinnelsesland.
Mens det er positivt for vekttap, er det viktig å huske alle de andre ekstra helsemessige fordelene som forbedret organfunksjon og fysisk smidighet – det er en strålende og unik måte å forbedre fitness på, fordi det også krever et element av disiplin som er en annen bidrar til å være forpliktet til å forbedre total helse og hjelpe vekttap.
Det er mange Muay Thai leirer i Thailand, og det vil bli mange andre kvinner som har reist til landet for å trene på en av leirene – det betyr selvfølgelig at det er en fantastisk måte å møte andre kvinner og være involvert i en sport som vil har en positiv effekt på både fysisk og psykisk helse.
Det anbefales at du velger en leir i en del av Thailand som du ønsker å utforske. Det er et så variert og unikt land, og det er så mye å se og gjøre.

Muay Thai som en måte å forbedre livet på kort tid

Nesten alle kan lære kampsport. Forutsatt at du har en lege clearance for noe anstrengende trening, så er du fri til å gi det ditt beste skudd. Hvis du noen gang var interessert i kampene, så var det beste for deg å bli engasjert i Muay Thai trening.
Selvfølgelig vil det være vanskelig først, det er ingen tvil om det. Spesielt hvis du ikke har hatt tidligere erfaring med kamp og trening kampsport overhodet. Men ta vårt ord for det – mens det absolutt vil være vanskelig i begynnelsen, etter hvert som tiden går, blir du vant til det. Faktisk, en dag kan du til og med våkne og tenke at du ikke kan vente med å komme til Muay Thai treningsøkt. Hele kroppen din og sinnet vil kreve det, og du vil ikke kunne få nok av det.
Nå kan du gå til Thailand hvis du virkelig ønsker å få en førsteklasses utdanning i Muay Thai. Dette er på grunn av det faktum at Muay Thai er hjemmehørende i Thailand, og mange thailandske mennesker lærer spesielt denne kampsporten. Derfor er Muay Thai best practiced i Thailand – og du vil kunne finne de største mesterne i denne kunsten rett der borte. Dette er ikke å si at du ikke kan finne førsteklasses Muay Thai treningsstudioer tilbake på stedet der du bor – men denne snakken er bare for de av dere som har de største ambisjonene.
Og Muay Thai trening er heller ikke noe komplisert. Du vil gjøre litt sparking, et lite slag, en liten klemme, øve albuene og knærne, og noen defensive manøvrer også. Så enkelt som det. Selv om det ikke er lett å mestre alle disse forskjellige elementene i ferdighetene. Du må trenge lenge, før du endelig kan kalle deg en dyktig Muay Thai-utøver. Uansett vil det være en smart investering i tiden din, uansett hvem du er. Det vil gi deg en enorm fordel på mange forskjellige måter å vite kampsport, og spesielt Muay Thai.